Babysalmesang

babysalmesangI Danmark er vi beriget med en fantastisk salmeskat. Hensigten med Babysalmesang er at lade det lille barn få del i denne skat. På den måde bliver der sået et lille frø i barnets bevidsthed, som kan ligge og vokse sig større resten af livet.

Babysalmesang har spredt sig til mange danske kirker gennem de seneste år og har dannet ramme om hyggeligt samvær for babyer sammen med deres mor eller far. Også Grindsted kirke lægger hus til babysalmesang for de mindste. Der kører et forløb hvert efterår og et hvert forår med max 12 pladser. Tilmelding sker efter ”først-til-mølle-princippet” til organistassistent Anne-Kathrine H. Johansen, tlf. nr. 6177 3708, eller på mail: akhjohansen@gmail.com.

Til babysalmesang synger, danser og vugger vi stemningen ind i barnet til både klassisk musik og nye såvel som gamle salmer. Vi både sidder ned og bevæger os rundt i kirken. Vi har også små børnesange med. Vi bruger bl.a. sæbebobler, rasleæg, tørklæder og klokkespil for at stimulere barnets sanser.

Babysalmesang varer 40-45 minutter, og i den tid er der ingen snak – musik og ro får lov til at fylde kirkerummet, bagefter har vi plads til hyggesnak og en kop kaffe.

Sang- og musikkundskaber er ingen forudsætning!! (husk at din stemme lige netop er dit barns yndlingsstemme)

Kirkens organister medvirker hver gang, og af og til vil en præst være med.